Line.jpg

OM HELDT

Med en av oss over middels interressert i verktøy og den andre av oss utstyrt med godt over middels kreativ side, har dette brakt oss hit vi er i dag. Vi, er Line og Egon Heldt, to personer som har en lidenskap for prosjekter og som har holdt på siden 1992. Da fikk vi vår første mulighet til å restaurere et småbruk fra 1772. 

 

Frem til i dag har vi holdt på med ulike prosjekter, som har resultert i at vi aldri har havnet på en spesiell hylle, men fulgt hjertet og de ideer som dukker opp underveis. Noe som har gitt oss en bredde av kunnskap i det som blir skapt.

 

Idag er det jeg med mine ideer, som jeg får inspirasjon til fra de underligste steder, som går i tenkeboksen og setter ideen ut i livet. Skapertrangen og gleden er så stor, og har veldig mye å bety i hverdagen. Men stå i produksjon å produsere i samlebåndskala er lite inspirerende, så derfor blir sortimentet få i antall og derfor unike å eie. 

 

Jeg ser muligheter i alt rundt meg. Jeg henter like gjerne inspirasjon fra aller reisene vi har gjort til ulike kontinenter som fra det som finnes i naturen rundt oss her vi bor. Hvert produkt er unikt ved at prosessen fra idé til ferdig produkt blir gjort av meg. Det ligger mye av meg i hvert enkelt design.

 

Så, hva tilbyr vi? Se gjennom galleriet å få et innblikk i vår verden. Håndlagde produkter forskjellige materialer er noe av det vi holder på med.

 Hilsen 

Line & Egon